SKEI, GAUSDAL

Velkommen til min andre påskeutstilling i det gamle fjøset på Myresetra, Skei, Gausdal åpning skjærtorsdag 18. april kl. 12.00 henger tom søndag 21. april  kl. 17.00 (1 påskedag)Tore Helseth synger på åpningen.

  • Åpnet hver dag kl. 12.00-17.00. Jeg vil være tilstede daglig under utstillingen.

Hvor er utstillingen? Myresetra liggger rett oppunder Skeikampen. Følg skilt opp til Skei fjellkirke, kjør forbi kirka og veien svinger til høyre, følg veien ca 200 meter, så 90 graders sving ned til høyre og litt slakt til venstre inn på et stort tun. Der finner du Myresetra med sittt flotte gamle seterfjøs. 

Viser her først noen digitale trykk jeg vil ha med. 

  • DSC04596DSC04596DSC04596DSC04596DSC04596

En av disse tre kan bli ditt hvis du er med på trekningen på påskeaften. Gå inn på min Fbook profil, trykk LIKE og skriv GOD PÅSKE. Verdi u ramme kr. 3 200,- ( legger ut link på min Fbook i begynnelsen av mars, da like i vei!)

Digitale trykk, dvs foto av malerier er trykt på: William Turner 190 gr. 100% bomulls papir fra Hahnemule, topp kvalitet. Trykkene er signerte, og nummerete i et meget begrenset opplag. Rammet inn med refleksfritt kunstglass. Lykke til! Kanskje et av disse blir ditt.

Viser her  bilder fra PÅSKEUTSTILLINGEN 2018, og det fantastiske utstillingsrommet. Mange fant veien til det flotte gamle fjøset med en utstilling som jeg var veldig fornøyd med. Utstillingen ble en suksess.

DSC04581

Det gamle fjøset på Myresetra er et nydelig rom og galleri, som en katedral var det mange som sa. Sjelefred og varme selv om det var mange kuldegrader.

Jeg hadde glent å signere et malerie, og det gjøres her rett før åpningen.

Min kjære Tore synger på åpningen, alltid vakkert og det skapes en ekstra god stemning.

Mange kom på åpningen, og flere ble det i løpet av påsken. 

Viser her noen bilder hvor en ser at Myresetra ligger innunder Skeikampen og stolheisen rett bortenfor. Utstilling-ski-inn via porten øverst på setergrenda! 

Her gjøres to bannere klare for å vise vei, og at det er utstilling!

Påskeutstilling Willix

Påskeutstilling Willix

Påskeutstilling Willix

Her er "Team Myresetra" samlet til kaffe i solveggen. En rydda snø av taket, en anna utvida P-plassen, Kari og Simen eierne av setra, Olav journalist i Gausdøle`n, Maren i Visit Skeikampen, Tore og Meg.

DSC04581