Søk
Close this search box.

DIGITALE OPPHENG

«Digital prøvehenging i din stue». Jeg samarbeider med en arkitekt kollega  som henger opp foto av et maleri på en stuevegg ved hjelp av fotoshop. Dette gjøres på større malerier som ikke så lett kan lånes med hjem, eller kunden bor langt unna. Viser her noen eksempler av foto av malerier som er «hengt opp».  Jeg får da tilsendt bilder av veggen/stua med mål. Utrolig fint og stolt over å kunne tilby denne tjensten. Belysning som er i stua fikser arkitekten slik at det ser ut som om maleriet allerede henger på veggen.

Sofa med bilde

Her er maleriet «hengt opp» på en stuevegg i Oslo.

Stue med bilde

Maleriet er solgt. Kan male et nytt maleri i lignende uttrykk og palett.

Her er maleriet «hengt opp» på en vegg i Oslo. 

Et maleri str 180×180 er «hengt opp» på en vegg i et hus i Bærum, spennende å se. Foto av maleriet er litt blassere enn i virkeligheten. I dag henger maleriet der «in real life».


Det samme med maleriet»Og nå er det høst» str 160×60. Disse to maleriene ble utrolig fine i dette huset bygd i morderne arkitektur.


Etter å ha prøvehengt maleriet, så ble det for stort. Str 200×100, så det havnet på en anna stuevegg i Oslo.


Maleriet «Regatta» str 100×50 ble hengt opp virituelt, og det likte eieren av huset. De hentet maleriet som nå henger på denne veggen. 

LAFTEKOMPANIET bestilte en utsmykning på tre malerier. Disse ble hengt opp virituelt, dog det på kjøkkenet ble et annet malerie da dette var solgt, og kunden ønsket et annet motiv.

Motiv fra et fyr på sørlandet som nå henger på LAFTEKOPMPANIET sin visningshytte på Beitostølen.


15