Søk
Close this search box.

Pellestova ny hotell-fløy 2024

Pellestova 2024. Jeg jobber nå med et stort utsmykningsoppdrag på Pellestova og den nye hotell-fløyen som bygges der. Flere malerier og glasstrykk av min kunst skal prege alle rom/suiter og den nye peisestua. Utrolig spennende oppdrag. Foto fra utsmykningen kommer etter åpningen 1 juli 2024.

Jeg er stolt over at eierne av Pellestova Solveig og Bjørn Rune Gjelsten, ved flere anledninger har valgt min kunst når de har utvidet på Pellestova, og nå den nye hotell-fløyen.   

Her er to av maleriene som er innkjøpt til ny-fløyen, det til høyre og venstre for meg. Det andre maleriet er innkjøpt av en kjære Norgesvenn som bor i Australia og hans nybygde hus. 

Over alle sengene skal det komme et glasstrykk, hvilke vet vi ikke pr. øyeblikk medio februar, men vi jobber med å finne hvilke malerier som skal bli glasstrykk. Også andre steder er det planlagt større glasstrykk. Utrolig spennende prosess.

IMG 3525
 
Her bilder fra en utstilling på Galleri Lund, Fetsund Lenser. Mange Glasstrykk var utstilt der.
 
IMG 3521

DSC05118

Her et glasstrykk som ble innkjøpt til Pellekroa når den ble bygd i 2019.

Her jobber jeg med et maleri str. 130×80 som også er innkjøpt, blir spennende hvilken vegg det blir.

Alltid spennende med ferdig stillingen av et maleri, da skal magien komme fram, kanskje  ikke sees men merkes, og være tilstede slik at fargene og lyset gir betrakteren en god følelse.

Da kan maleriet vandre videre og finne sin vegg. Stolt er jeg!