Søk
Close this search box.

Utsmykning hytte og hjem, samme familie

Familien ønsket et maleri på hytta, samt et større maleri hjemme. Prøvde et par malerier virtuelt, men de passet ikke inn. Så ble maleriet «Tro, håp og kjærlighet» str. 190×130 hengt opp virituelt, det passet perfekt inn.  Maleriet henger der i dag.

Utsmykk. 1 A
Foto av maleriet  ble først «hengt opp» på en stor vegg hjemme, men der ble det for lite. Så ble maleriet hengt opp virituelt på deres hytte, en vegg hvor de lange har tenk et maleri. Maleriet ble utrolig fint, monumentalt, så det fant sin vegg der. Se første bilde.

IMG 5423
På stuebords veggen et avlangt maleri str 180×60.Utsmykk. 1 AHjemme var det så den store vanskelige svart malte veggen, som kunden beskrev den, som trengte et større maleri for å lyse opp rommet. Høyt under taket, 6 m bred.Utsmyking 1 BTo foto ble «hengt opp» virituelt, et maleri str. 190×190 sammen med et innrammet trykk av maleriet som henger på hytta. Fikk et inntrykk, og kunden ville da kjøpe det store maleriet, og fjerne trykket. Bare maleri.IMG 6023Henger ble leid, og jeg kjørte inn til Nesoddtangen.IMG 6028Far og to døtre henger opp maleriet, eieren hadde gjort et bra forarbeid med å bygge et stilas over kjellertrappen!Utsmyking 6Maleriet venter på å bli hengt opp.IMG 6032Kunden ble veldig fornøyd, og den dominerende veggen fikk lys og varme. Trykket ble hengt opp over TV skjermen på motsatt vegg. Original maleriet henger på hytta!