Kommende utstillinger 

VELKOMMEN til min 5 høstutstilling på PELLESTOVA som åpner søndag 29 september kl. 14.00 2019. Tore Helseth med korvenner synger på åpningen. 

Jeg har på hver utstilling invitert med meg forskjellige kreative damer innenfor div uttrykk og kunstarter. I år, som i fjor er det Nina C. Seeberg og jeg som skal fylle Pellesalen. Nina med sin vakre brukskunst som bl.a. har gitt nytt liv til den gamle stats votten, og fargerike strikkekåper i 100% ull, og jeg vil i år komme med noen nye dig.trykk, og flere i stort format rammet inn i refleksfritt kunstglass. De er fine!

Høstutstillingene mine på Pellestova er en suksess. Pellesalen i 2 etg transformeres fra et konferanserom til et vakkert og stemingsfult galleri. Det er som å komme inn i et tempel i Øyerfjellet, rolig musikk gir en ekstra dimensjon til dette.
Velkommen til årets utstilling, og gleder meg. Både Nina og jeg er der hver dag.

GALLERI I MITT ATELIER. Velkommen innom mitt atelier i Fabrikken, Løkkegt. 9 på Lillehammer. Se malerier som er underveis, og malerier som er klar for en ny utstilling. Ring meg på forhånd tlf. 41 64 55 88 så er du sikker på å møte meg. Kaffen er klar, eller en god kopp te.